Back to Top

Kesäduuni

Jäitkö ilman kesätyötä?


Työllistä itse itsesi Vähänkäytetyn kautta!

Vähänkäytetty.fi on Suomen suosituin nettikirppis, jossa on noin 50 000 kävijää viikoittain.

Tienaa kesärahaa myymällä tarpeettomia vaatteita ja tavaroita meillä!


Ai häh? Ai miten?


Janita tienasi satasia parissa viikossa työllistämällä itsensä kirppismyynnillä:

Janita keräsi neljän päivän aikana vanhemmiltaan, sisaruksiltaan ja muilta sukulaisiltaan sekä tuttavilta ja naapureilta yhteensä 200 tavaraa myytäväksi. Joukossa oli muun muassa hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, urheiluvarusteita, sisustustavaroita ja kirjoja.


Koska Janita on 17-vuotias eikä voi itse rekisteröityä palveluun, niin hänen äitinsä loi tilin Vähänkäytettyyn, sitten Janita lisäsi keräämänsä tuotteet vähitellen myyntiin kuuden päivän aikana. Hän myi tavaroita 6,5 euron keskihinnalla, ja kaupaksi meni noin 75 % tuotteista. Janita sai siis lopulta yhteensä noin 975 euroa myyntituottoja, joista hän käytti osan kesälomareissuun ja säästi loput ajokorttia varten.4 hyvää syytä aloittaa jo tänään


+ Saat kivaa kesätekemistä, jota voit tehdä milloin haluat ja niin paljon kuin haluat – ja saat siitä myyntituottoja! Voit siirtää myyntituotot pankkitilillesi tai ostaa niillä tuotteita Vähänkäytetty.fi:stä.

+ Voit valita työkaverisi: tee yksin, vanhempien kanssa tai vaikka kaveriporukalla!

+ Autat muita pääsemään eroon helposti ja ekologisesti tarpeettomista vaatteistaan ja tavaroistaan.

+ Voit lisätä myyntiin niin monta tuotetta kuin tahdot. Parhaimmat myyjät ovat tienanneet jopa tuhansia euroja!


Näin järjestät itsellesi kesäduunin:


1. Näytä tämä sivu huoltajallesi ja rekisteröitykää yhdessä palveluun tästä. Jos olet yli 18-vuotias, voit rekisteröityä itse.

2. Kerää ylimääräiset tavarat vaatekaapistasi, komeroistasi, perheenjäseniltä, sukulaisilta ja tuttavilta. Katso tästä, mitä kaikkea voit myydä palvelussamme.

3. Valokuvaa myytävät tuotteet ja lisää tuotetiedot palveluumme. Tarkemmat ohjeet alkuun pääsemiseksi näet tästä. Löydät käytännön vinkkejä tehokkaampaan myymiseen ohjeistamme.

4. Lähetä paketti varastollemme. Kun olet lähettänyt myyntipakettisi meille, sinun ei tarvitse tehdä enää mitään muuta kuin odottaa. Nauti kesästä ja myyntituotoista!


Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tuotteesi ovat myynnissä. Normaalisti tämä vie noin 10 arkipäivää myyntipaketin lähetyspäivästä laskien.


Kesäduuni


Huoltajalle – usein kysytyt kysymykset

1.Mitä myyminen maksaa?

Myyminen Vähänkäytetyssä on muuten täysin ilmaista, vain myyntierän kuljetus keskusvarastollemme maksaa 6,90€. Summaa ei kuitenkaan tarvitse maksaa meille, vaan vähennämme 6,90€ summan saaduista myyntituotoista. Yhdessä myyntierässä on oltava vähintään 10 tuotetta – maksimimäärää ei sen sijaan ole!


2.Kuka voi myydä meillä ja mitä?

Palveluumme rekisteröityvän henkilön on oltava vähintään 18-vuotias, mutta samaa tunnusta voivat käyttää rekisteröityneen käyttäjän luvalla myös muut henkilöt. Vastuu asiakastilin käytöstä ja tunnuksien antamisesta on alkuperäisellä rekisteröityjällä.

Palvelussa voi myydä muun muassa aikuisten ja lasten vaatteita, jalkineita, asusteita, harrastusvälineitä, sisustustuotteita, käsityötarvikkeita, kirjoja, lehtiä, pelejä, elokuvia ja musiikkia. Myymme vain puhtaita ja ehjiä tuotteita. Emme myy kosmetiikkaa, sähkölaitteita tai helposti särkyviä tuotteita, kuten keraamisia astioita. Lue tästä lisätietoa tuotteiden myynnistä ja hinnoittelusta.


3. Kuinka kauan tuotteet ovat myynnissä?

Tuotteet ovat myynnissä Vähänkäytetty.fi-nettikirppiksellä 24 viikkoa eli noin 6 kuukautta. Myyntiajan päättyessä lopuille tuotteille voi ostaa vielä 8 viikkoa jatkoaikaa, lunastaa tuotteet takaisin varastoltamme toimituskulun hinnalla (6,90 €) tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Automaattinen alennusjärjestelmämme auttaa myyjiä siinä, että heidän tuotteensa löytävät ostajan ennemmin tai myöhemmin: jos tuotetta ei ole ostettu ensimmäisen 6 viikon aikana, hinta laskee 20 %. Sama alennus toistuu vielä kahdesti 6 viikon välein, jos tuotetta ei ole ostettu


4. Milloin myyjä saa rahansa?

Meiltä ostetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 15 päivän palautusoikeus, jonka kuluessa asiakas voi ilmoittaa halustaan palauttaa tuote. Sen lisäksi asiakkaalla on 14 päivää aikaa lähettää tuote takaisin varastollemme. Tämän vuoksi rahat tilitetään myyjälle vasta 30 päivän kuluttua ostoksesta, sillä muuten joutuisimme palautustilanteessa perimään jo maksettuja myyntituottoja takaisin.


5. Voiko myyjä tulla huijatuksi?

Ei voi. Palvelumme on 100-prosenttisen turvallinen: lähetämme tuotteet ostajalle varastoltamme vasta sitten, kun ostaja on valinnut jonkin maksutavan tilaukselleen. Käytössämme ovat luotettavat, tavallisimmat verkkokauppojen maksutavat, kuten verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut sekä Klarnan laskupalvelu.


6. Mikä on siis pahinta, mitä voisi tapahtua?

Luultavasti se, ettei yksikään tuote menisi kaupaksi, mutta tätä ei ole tapahtunut vielä yhdellekään asiakkaallemme. :) Yleensä noin 75 % tuotteista löytää uuden, onnellisen omistajan.


Kesäduunikampanja on voimassa 31.8.2020 asti.
 
© 2020 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.