Back to Top

Kuinka toimia, jos et saa Vähänkäytetyn uutiskirjeitäMiksi en saa uutiskirjeitä tai alennuskoodeja?

Oletko tilannut Vähänkäytetty.fi-uutiskirjeen, mutta et saa meiltä sähköposteja? Tässä vinkkejä ja mahdollisia syitä, miksi viestit eivät tule perille.


1. Tarkista omalta tililtäsi, että sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla kohdasta “Yhteystiedot” ja että uutiskirje on tilattu kohdasta “Uutiskirjeet”. Mikäli sähköpostiosoite tulisi päivittää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09-42451515. Tietoturvasyistä sähköpostiosoitteen vaihtaminen onnistuu vain asiakaspalvelun toimesta.


2. Tarkista sähköpostisi roskapostikansio, sillä välillä viestit saattavat päätyä sinne. Jatkossa meiltä tulevat viestit eivät päädy enää roskaposteihin, mikäli (hieman sähköpostipalvelusta riippuen) avaat viestin, valitset sen asetuksista ettei se ole roskapostia tai luokittelet viestin lähettäjän luotettavaksi/turvalliseksi. Gmail-palvelussa on lisäksi myös Tarjoukset-kansio, minne uutiskirjeet saattavat päätyä. Saat ne jatkossa ensisijainen-kansioon avaamalla viestin, valitsemalla sen ylälaidan valikosta kolmea pistettä esittävän ikonin, aukeavasta valikosta kohdan "Siirrä kohteeseen" ja sieltä valitset kansion "Ensisijainen".


Miksi on tärkeää, että sähköpostiosoite on ajan tasalla?

• Muuten et saa meiltä sähköpostitse tietoa tarjouksista, kampanjoista ja uutuuksista
• Et saa ilmoituksia tilisi tapahtumista
• Unohtaessasi salasanasi, et voi palauttaa salasanaasi sähköpostisi kautta, mikäli se ei ole enää käytössä


Onko sinulla ollut sähköpostiosoite Suomi24-palvelussa?

Suomi24-verkkopalvelun omistaja Aller on myynyt Suomi24-sähköpostipalvelunsa saksalaiselle Mailbox.orgille. Suomi24-sähköpostia käyttäville kauppa tarkoitti sitä, että postit siirtyivät Mailbox.orgin järjestelmään, mutta vain, jos käyttäjä muisti käydä rekisteröitymässä (maksulliseen) Mailboxiin 10.1.2020 mennessä. Niille, jotka eivät käyneet rekisteröitymässä, tämä tarkoittaa sitä että koko sähköpostiosoite on poistunut käytöstä, eikä mitään sähköposteja voida toimittaa.

Mikäli olet Vähänkäytetty-tiliäsi perustaessasi antanut sähköpostiosoitteeksi Suomi24-osoitteen etkä ole hankkinut uutta maksullista palvelua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 09-42451515, niin päivitämme tietoihisi uuden sähköpostiosoitteesi. Voit tarkistaa nykyisen sähköpostiosoitteesi omalta tililtäsi.


Mikäli et tiedä kuinka toimia tai sinulla on jotain muuta kysyttävää, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Voit laittaa asiasi sähköpostilla osoitteeseen info@vahankaytetty.fi tai soittaa numeroon 09 4245 1515 (pvm).

© 2024 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.