Back to Top

Palveluiden käyttöehdot

MYY HELPOSTI


Lähetä tuotteet meille - teemme kaiken puolestasi!
Koulutettu kirppismestari lisää tuotteesi myyntiin.

Saat 50% myyntituotoista itsellesi ja työn tekevä kirppismestari toisen 50%.

Voit myydä vaatteita ja asusteita.

MYY ITSE


Kuvaa, hinnoittele, numeroi ja lisää tuotteet myyntiin itse! Lähetä tuotteet sen jälkeen meille.

Saat 100% myyntituotoista itsellesi

Voit myydä vaatteita, asusteita, lasten tavaroita ja harrastusvälineitä.


MYY HELPOSTI -KÄYTTÖEHDOT

 

Yleistä

Seuraavat käyttöehdot koskevat Suomen Nettikirpputorit Oy:n (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) ylläpitämää Vähänkäytetty.fi-verkkosivustoa osoitteessa http://vahankaytetty.fi (jäljempänä ”verkkopalvelu”) sekä muissa yrityksen eri kielillä tarjoamissa verkkopalveluissa. Nämä käyttöehdot koskevat myyjää (jäljempänä ”käyttäjä”).

 

Vähänkäytetty.fi:n käyttöehdot ovat kuluttaja-asiakkaille. Kuluttajaksi lasketaan jokainen luonnollinen henkilö, joka tekee oikeudellisen liiketoimen, esimerkiksi tavaroiden ja palveluiden rekisteröinnin tai oston, mikä ei riipu hänen kaupallisesta tai itsenäisestä ammatillisesta toiminnastaan. Käyttäjäksi voi rekisteröityä luonnollinen henkilö.Toiminnan kuvaus ja käyttöehdot:

 

 1. Käyttäjä rekisteröityy Vähänkäytetty.fi -verkkopalveluun luomalla oman asiakastilin. Myyntierä ilmoitetaan myyntiin oman asiakastilin kautta.
 2.  

 3. Helposti -myyntimallissa käyttäjä voi myydä ainoastaan vaatteita, asusteita ja kenkiä.
 4.  

 5. Käyttäjä sitoutuu toimittamaan myytävät tavarat, minimissään 20kpl, palveluntarjoajan ohjeiden mukaisesti Postin toimipisteeseen 14vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Käyttäjä antaa Postille palveluntarjoajalta saamansa lähetyskoodin, jolloin lähetystä ei tarvitse maksaa Postille. 6,90€ suuruinen lähetyskulu vähennetään käyttäjän asiakastililtä tuotteiden myyntiin julkaisemisen yhteydessä.
 6.  

 7. Palveluntarjoaja vastaanottaa käyttäjän lähettämät tavarat ja tekee niille pintapuolisen tarkastuksen. Tavaroiden täytyy olla ehjiä, puhtaita, hajuttomia ja tahrattomia, jotta ne voidaan toimittaa eteenpäin lisättäväksi myyntiin palveluntarjoajan kouluttamalle Kirppismestarille. Palveluntarjoajalla on oikeus hylätä myyntierä, jos se ei vastaa edellä mainittuja ehtoja. Hylättyjä myyntieriä ei toimiteta takaisin käyttäjälle, vaan ne toimitetaan kierrätykseen palveluntarjoajan toimesta.
 8.  

 9. Kirppismestari valokuvaa, syöttää tuotetiedot ja hinnoittelee tuotteet saamansa koulutuksen ja ohjeistuksen mukaisesti. Kirppismestarit pyrkivät ottamaan huomioon tuotteiden merkin ja kunnon hinnoitteluvaiheessa niin hyvin kuin mahdollista. Käyttäjä ei voi itse vaikuttaa tuotteiden kuviin, tietoihin tai hintoihin vaan hyväksyy kirppismestarin tekemät tuoteilmoitukset sellaisenaan.
 10.  

 11. Kirppismestari voi hylätä tuotteita, jos ne eivät ole ehjiä, puhtaita, hajuttomia ja tahrattomia, tai ovat muuten epäsopivia palvelussa myytäväksi. Kirppismestari toimittaa hylätyt tuotteet keskusvarastollemme, josta tuotteet toimitetaan kierrätykseen.
 12.  

 13. Tuotteet julkaistaan myyntiin ostajien ostettavaksi palveluntarjoajan verkkopalveluun kirppismestarin asettamaan hintaan. Kunkin tuotteen hintaan lisätään +2,90 €, joka on palveluntarjoajan osuus.
 14.  

 15. Tuotteet tulevat näkyviin käyttäjän omalle asiakastilille, kun ne ovat julkaistu myyntiin.
 16.  

 17. Käyttäjä voi seurata reaaliaikaisesti omien tuotteidensa myyntiä oman asiakastilinsä kautta.
 18.  

 19. Myyntituotto realisoituu tilitettäväksi 30 vrk:n kuluttua siitä, kun ostaja on ostanut tuotteen, mikäli ostaja ei ole palauttanut tuotetta.
 20.  

 21. Käyttäjä voi vapaasti siirtää myyntituottoja pankkitililleen oman asiakastilinsä kautta, milloin haluaa.  
 22.  

 23. Toteutuneesta myyntihinnasta ilman palveluntarjoajan osuutta (kts. kohta 7) vähennetään kirppismestaripalveluun kuuluva logistiikkamaksu 0,60€ (myyjän osuus 0,30€ ja kirppismestarin osuus 0,30€). Jäljelle jäävä summa jaetaan kirppismestarin ja myyjän kesken 50/50.
 24.  

 25.  Tuotteiden myyntiaika palvelussa on 24 viikkoa. Tuotteen hintaa alennetaan 6 viikon välein tuotteen myyntiin julkaisemisesta lukien. Hintaa alennetaan enintään 3 kertaa. Hinnanalennus on 20% suuruinen tuotteen alkuperäisestä asetetusta myyntihinnasta laskettuna.
 26.  

 27. Tuotteiden myyntiajan päätyttyä käyttäjä voi halutessaan lunastaa takaisin myymättä jääneet tuotteet tekemällä takaisinlunastuspyynnön oman asiakastilinsä kautta. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta sen jälkeen, kun myyntiaika on loppunut. Takaisinlunastaminen maksaa 6,90€.
 28.  

 29. Kirppismestarilla on oikeus hylätä myyntikelpaamattomat tuotteet. Ennen myyntiinlähetystä käyttäjän on päätettävä haluaako hän lunastaa myyntiinkelpaamattomat tuotteet takaisin. Hylättyjen tuotteiden takaisinlunastushinta on 9,90€. Käyttäjä voi antaa luvan luovuttaa hylätyt vaatteet hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen. Palveluntarjoaja päättää jatkotoimista kulloisenkin tilanteen mukaan. Mikäli käyttäjä valitsee lunastaa hylätyt myyntiinkelpaamattomat tuotteet takaisin, hän hyväksyy, että Vähänkäytetty.fi luovuttaa hänen osoitetietonsa kirppismestarille. Tietoja käytetään ainoastaan tuotteiden takaisinlähetystä varten.
 30.  

 31. Käyttäjän oikeus tuotteisiin päättyy 14 vuorokauden kuluttua myyntiajan päättymisestä. Palveluntarjoajan maksuvelvollisuus kyseisten tuotteiden osalta päättyy samalla hetkellä, kun käyttäjän oikeus tuotteisiin päättyy ja tuotteista tulee pysyvästi palveluntarjoajan omaisuutta.

 

 

 

MYY ITSE -KÄYTTÖEHDOT

 

 1. Yleistä

1.1 Seuraavat käyttöehdot koskevat Suomen Nettikirpputorit Oy:n (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) ylläpitämää Vähänkäytetty.fi-verkkosivustoa osoitteessa http://vahankaytetty.fi (jäljempänä ”verkkopalvelu”) sekä muissa yrityksen eri kielillä tarjoamissa verkkopalveluissa. Nämä käyttöehdot koskevat myyjää (jäljempänä ”Myyjä”) ja ostajaa (jäljempänä ”Ostaja”). Myyjään ja Ostajaan yhdessä viitataan jäljempänä sanoen ”Käyttäjä”.

1.2 Vähänkäytetty.fi:n käyttöehdot ovat kuluttaja-asiakkaille. Kuluttajaksi lasketaan jokainen luonnollinen henkilö, joka tekee oikeudellisen liiketoimen, esimerkiksi tavaroiden ja palveluiden rekisteröinnin tai oston, mikä ei riipu hänen kaupallisesta tai itsenäisestä ammatillisesta toiminnastaan. Käyttäjäksi voi rekisteröityä luonnollinen henkilö.

 

 

 1. Sopimuksen kohde

2.1 Vähänkäytetty.fi:n verkkopalvelun käyttö

2.1.1 Vähänkäytetty.fi tarjoaa Myyjille internetissä toimivan verkkopalvelun, jonka tarkoituksena on saada myytyä heidän käytetyt tavaransa (jäljempänä ”Tuotteet”) Ostajille.  

2.1.2 Lisäksi Palveluntarjoaja tarjoaa Ostajalle mahdollisuuden etsiä tuotteita Vähänkäytetty.fi-sivustolta rekisteröityneiltä Myyjiltä tai muilta kolmansilta osapuolilta ja ostaa niitä Palveluntarjoajalta. Ostoehdot löytyvät osoitteesta https://vahankaytetty.fi/asiakaspalvelu.

2.1.3 Palveluntarjoaja tarjoaa Myyjälle ja Ostajalle teknisen mahdollisuuden käyttää ylläpitämäänsä verkkopalvelua. Palveluntarjoaja ostaa Myyjän tuotteet itselleen ja myy ne eteenpäin.

2.1.4 Käyttäjän palveluiden ominaisuudet löytyvät verkkopalvelusta saatavista lisätiedoista. Tuotteiden ominaisuudet on mainittu niiden tuotekuvauksissa.

2.1.5 Käyttäjä voi hankkia Palveluntarjoajan tarjoamia lisäpalveluita verkkopalvelun kautta.  

2.2 Palveluntarjoaja myy Myyjän sille toimittamat tuotteet

2.2.1 Sopimus koskee sitä, kun Palveluntarjoaja myy Myyjän toimittamia tuotteita.

2.2.2 Hyväksymällä tuotteen myyntiin verkkopalveluun Palveluntarjoaja sitoutuu myymään tuotteen ostoehtojen mukaisesti edellyttäen, että Myyjän antama tuotekuvaus on todenmukainen ja että näissä ehdoissa määritellyt myyntiehdot täyttyvät.

 

 

 1. Sopimuksen syntyminen

Palveluntarjoajan esittämät sopimusehdot palveluun rekisteröitymiseksi tai sen muiden palveluiden hankkimiseksi eivät sido Käyttäjää palveluun.

3.1 Palveluun rekisteröityminen

3.1.1 Käyttäjä voi luoda Käyttäjätilin osoitteessa https://vahankaytetty.fi

3.1.2 Rekisteröityäkseen Käyttäjä valitsee sivustolta toiminnon ”Luo asiakastili” ja täyttää tietoihin palvelun vaatimat tiedot tai täyttää tiedot Facebook-rekisteröitymisen avulla. Ennen kuin Käyttäjä valitsee ”Hyväksy”, Käyttäjä voi muuttaa ja poistaa tietoja tai perua kirjautumisen sulkemalla selainikkunan tai painamalla selaimen ”Palaa”-toimintoa.

3.1.3 Lähettämällä rekisteröitymistietonsa Käyttäjä aloittaa rekisteröitymisprosessin, jonka Palveluntarjoaja hyväksyy.

3.1.4 Palveluntarjoaja vahvistaa rekisteröitymisen Käyttäjälle kahden (2) päivän kuluessa kirjallisesti (esim. sähköpostitse). Palveluntarjoaja lähettää vahvistuksen asiakastilinrekisteröinnistä, jolloin käyttäjäsopimus syntyy.

3.1.5 Palveluntarjoajalla on oikeus olla vahvistamatta rekisteröintiä, jolloin sopimusta ei synny.

3.2 Tuotteiden luovuttaminen Palveluntarjoajalle

3.2.1 Myyjä voi tarjota yksittäisiä tai useampia tuotteita myyntiin Palveluntarjoajalle.

3.2.2 Tätä varten Myyjä kirjautuu asiakastililleen ja lisää tuotetietoja.

3.2.3 Kun kaikki vaadittu tieto on lisätty, Myyjä painaa ”Tallenna”-painiketta, jolloin myyjä tarjoaa kyseistä tuotetta myytäväksi Palveluntarjoajalle. Myyjän on tarjottava kerrallaan vähintään kymmenen (10) tuotetta myytäväksi.

3.2.4 Palveluntarjoaja tarkastaa tuotteet perustuen myyjän antamiin tietoihin. Myyjä saa vahvistussähköpostin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa siitä, kun Palveluntarjoaja on hyväksynyt tai hylännyt Myyjän myyntiin tarjoamat tuotteet.

3.2.5 Kun Palveluntarjoaja on hyväksynyt tuotteet, Myyjä on velvollinen lähettämään hyväksytyt tuotteet palveluntarjoajalle Palveluntarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

3.2.6 Kun Palveluntarjoaja vastaanottaa tuotteet ja julkaisee ne myyntiin, Myyjän ja Palveluntarjoajan välille syntyy sitova myyntisopimus ja tuotteet siirtyvät Palveluntarjoajan omistukseen. Palveluntarjoaja ilmoittaa kirjallisesti (esim. sähköpostitse) tuotteiden julkaisemisesta myyntiin ja omistusoikeuden siirtymisestä.

3.3 Tuotteiden myyminen Palveluntarjoajan lukuun

Ostajalla on mahdollisuus tilata tuotteita Palveluntarjoajalta tai muilta kolmansilta osapuolilta verkkopalveluissa. Tilausmenettely ja oikeudelliset tiedot on mainittu palvelun ostoehdoissa https://vahankaytetty.fi/asiakaspalvelu.

3.4 Sähköinen viestintä

Kaikki sopimustiedot eli asiakastiliin liittyvät tiedot lähetetään Myyjälle sähköpostitse, osittain automatisoituina. Myyjän on näin ollen varmistettava, että Myyjän verkkopalveluun tallentama sähköpostiosoite on oikea ja että palvelun lähettämien sähköpostiviestien vastaanottaminen on sallittu. Myyjän on varmistettava, että roskapostisuodatin ei estä kyseisiä sähköposteja.

 

 

 1. Palvelun hinnat ja maksut

Vähänkäytetty.fi:n käyttö on ilmaista sen Käyttäjille. Palveluntarjoajan lisäpalvelut voidaan veloittaa hinnaston mukaan. (Katso hinnasto TÄSTÄ)

 

 

 1. Myyminen ja tuotteiden myynti Palveluntarjoajalle

5.1 Myyjä voi myydä tuotteitaan Palveluntarjoajalle.

5.2 Käyttääkseen palvelua Myyjän täytyy toimittaa vähintään kymmenen (10) tuotetta myyntiin.

5.3 Tuotteiden myynti palvelussa tarkoittaa, että tuotteiden omistusoikeus siirtyy Myyjältä Palveluntarjoajalle.

5.4 Palveluntarjoaja ilmoittaa tuotteiden saapumisesta varastolle. Mikäli tuotteet eivät vastaa tuotekuvausta, Palveluntarjoajalla on oikeus palauttaa tuotteet Myyjälle. Tällöin Myyjä vastaa palautuskustannuksista.

5.5 Palveluntarjoaja perii tuotteiden toimituskulut Palveluntarjoajan varastoon vähentämällä kulut Myyjän myyntituotosta. Jos tuotteiden myyntihinta ei kata toimituskuluja, Palveluntarjoaja vastaa toimituskuluista.

 

 

 1. Tuotteiden myynti Palveluntarjoajan lukuun ja myyntihinnan alennus

6.1 Palveluntarjoajalle myyntiin toimitetut tuotteet myydään Palveluntarjoajan lukuun.  

6.2 Jos Ostaja ostaa tuotteen, myyntituotto kirjataan Myyjän myyntituottotilille tuotteen palautus- ja peruutusaikojen umpeuduttua. Näistä myyntituotoista vähennetään myyntitilille kirjatut lähetyskulujen maksuvastuut.

6.3 Jos tuotetta ei ole ostettu Palveluntarjoajan määrittelemään aikaan mennessä, tuotteen hinta laskee automaattisesti Palveluntarjoajan määrittelemän aikataulun mukaisesti. Toimittamalla tuotteet myyntiin Myyjä antaa Palveluntarjoajalle luvan alentaa hintaa. Hinnan alennus voidaan suorittaa enintään kolme kertaa.

6.4 Jos tuotteita ei ole ostettu palvelusta Palveluntarjoajan määrittelemän myyntiajan kuluessa, Myyjä voi

6.4.1 pyytää Palveluntarjoajaa lähettämään tuotteet takaisin Myyjälle,

6.4.2 ostaa lisää myyntiaikaa, jolloin jatkomyyntiajan hinta ilmoitetaan Myyjälle etukäteen,

6.4.3 lahjoittaa myymättömät tuotteet hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyteen lahjoitetut tuotteet siirtyvät Palveluntarjoajan omistukseen ja Palveluntarjoajan maksuvelvollisuus kyseisten tuotteiden osalta Myyjälle päättyy.

6.4.4 Myyjän oikeus tuotteisiin päättyy neljäntoista (14) vuorokauden kuluttua myyntiajan päättymisestä. Palveluntarjoajan maksuvelvollisuus kyseisten tuotteiden osalta päättyy samalla hetkellä, kun Myyjän oikeus tuotteisiin päättyy ja tuotteista tulee pysyvästi Palveluntarjoajan omaisuutta.

6.4.5 Palveluntarjoajalla on oikeus olla siirtämättä hyväntekeväisyyteen lahjoitettuja tuotteita hyväntekeväisyyskohteeseen, mikäli tuotteiden siirtämisestä aiheutuu Palveluntarjoajalle kustannuksia tai työtä. Tällaisessa tilanteessa Palveluntarjoaja voi vapaasti valita mitä tuotteille tehdään.

6.5 Jos Palveluntarjoaja saa pyynnön palauttaa tuotteet Myyjälle, Palveluntarjoajalla on oikeus periä Myyjältä toimituskulut tuotteiden palauttamisesta Myyjälle sekä muut mahdollisesti kertyneet maksamattomat toimituskulut.

6.6 Jos tuotetta ei voida toimittaa takaisin Myyjälle, Palveluntarjoaja pyytää Myyjältä sähköpostitse uudet toimitustiedot. Mikäli Myyjä ei toimita osoitetietojaan Palveluntarjoajalle, Myyjä luopuu oikeudestaan tuotteesta maksettavaan korvaukseen ja/tai oikeudestaan päättää tuotteiden luovuttamisesta hyväntekeväisyyteen.

 

 

 1. Palvelun saatavuus

7.1 Palveluntarjoaja tekee parhaansa, jotta Vähänkäytetty.fi-palvelu olisi käytössä ympäri vuorokauden.

7.2 Satunnaisia käyttökatkoja ja palveluongelmia voi ilmetä Palveluntarjoajasta riippumattomista teknisistä syistä, huoltotoimenpiteistä ja päivityksistä riippuen. Palveluntarjoajalla ei ole vastuuta tällaisista tilanteista.

 

 

 1. Myynnin rajoitukset

Seuraavien tuotteiden myynti on kielletty palvelussa:

8.1.1 Aseet ja asetarvikkeet, kuten myös muistoesineenä myytävät, käytöstä poistetut ja deaktivoidut aseet, sekä panokset, käsikranaatit, sähkölamauttimet ja muut samankaltaiset tuotteet.  

8.1.2 Pippurisuihkeet, kyynelkaasut ja muut samankaltaiset tuotteet.

8.1.3 Pornografinen tai muuten alaikäisille haitallinen materiaali, jossa on K18-ikärajamerkintä.

8.1.4 Huumeet ja niiden käyttöön tarkoitetut välineet, kuten vesipiiput ja kannabiksen polttoon tarkoitetut piiput.

8.1.5 Tupakkatuotteet, kuten sikarit, savukkeet, sähkösavukkeet ja muut samankaltaiset tuotteet.

8.1.6 Tuotteet, jotka ovat Suomen rikoslain, ihmisoikeuksien, kolmansien osapuolten oikeuksien tai muiden samankaltaisten oikeuksien vastaisia.

8.1.7 Sähkölaitteet.

8.1.8 Helposti särkyvät tuotteet, kuten posliiniset astiat ja lasia sisältävät esineet.

 

 

 1. Sisällön käyttöoikeudet

9.1 Verkkopalvelun sisältö on tekijänoikeussuojattu, ja oikeudet omistaa sisällön tuottava Palveluntarjoaja, Käyttäjät tai kolmannet osapuolet. Käyttäjä voi käyttää kyseisiä sisältöjä vain näiden käyttöehtojen ja palvelun ehtojen mukaisesti.

9.2 Lisäämällä tuotetiedot ja tuotekuvat palveluun Myyjä antaa Palveluntarjoajalle rajoittamattoman ja siirrettävissä olevan käyttöoikeuden Myyjän toimittamaan sisältöön, kuten

9.2.1 julkaista ja tallentaa palvelimelle Myyjän tuottamaa sisältöä

9.2.2 muokata, toistaa ja kääntää sisältöä tarpeen vaatiessa esimerkiksi uutiskirjeissä, blogissa ja sosiaalisen median kanavissa, joita Palveluntarjoaja käyttää ja

9.2.3 jos Myyjä poistaa sisältöä palvelusta, sen oikeus käyttää sisältöä uusiin tarkoituksiin päättyy. Palveluntarjoajalla on kuitenkin oikeus säilyttää kopiot sisällöstä varmuuskopiointia varten. Jos Myyjä poistaa sisältöä, Myyjän jo julkaistun sisällön käyttöoikeudet säilyvät ennallaan.

 

 

 1. Immateriaalioikeudet ja vahingonkorvaukset

10.1 Palveluntarjoaja tarkistaa Myyjän myyntiin tarjoamat tuotteet.

10.2 Myyjä voi julkaista omistamaansa sisältöä verkkopalvelussa. Myyjä ei voi julkaista sellaista sisältöä tai tietoa, joka rikkoo kolmannen osapuolen oikeuksia (erityisesti tekijänoikeuksia, tuotenimiä, tavaramerkkejä, mallioikeuksia tai muuta aineetonta oikeutta) tai loukkaa voimassa olevia lakeja.

10.3 Palveluntarjoajalla on oikeus estää tilapäisesti tai poistaa kokonaan yksittäiset Käyttäjät tai sisällöt, jos Käyttäjä julkaisee laitonta sisältöä tai rikkoo ehtoja tai jos on konkreettisia viitteitä toistuvasta laittomasta julkaisemisesta.

10.4 Ennen kuin Palveluntarjoaja estää tilapäisesti tai poistaa kokonaan Käyttäjän ja/tai tietyn sisällön, Palveluntarjoaja huomioi Käyttäjän oikeudet sekä mahdolliset laiminlyönnit. Palveluntarjoaja ilmoittaa kirjallisesti (esim. sähköpostitse) Käyttäjälle syyt Käyttäjän ja/tai sisällön tilapäisen estämiseen tai poistamiseen.

10.5 Jos kyseessä on tilapäinen esto, Palveluntarjoaja palauttaa Käyttäjälle pääsyn verkkopalveluun ilman aiheetonta viivytystä heti, kun epäilyt lain tai sopimusehtojen rikkomisesta on kumottu.

10.5 Oikeudenloukkauksista ja niiden seurauksista on vastuussa yksin Käyttäjä sekä Palveluntarjoajaa että loukattua tahoa kohtaan. Käyttäjä vastaa Palveluntarjoajan kaikkiin kolmannen osapuolen laiminlyönnistä aiheutuneisiin, Käyttäjän toimintaan liittyviin vahingonkorvausvaatimuksiin, jotka johtuvat aineettomien oikeuksien rikkomisesta. Vastuu kattaa myös ne oikeudenkäyntikulut, jotka johtuvat Käyttäjän toimiin liittyvistä Palveluntarjoajan verkkopalveluiden laittomasta tai sopimattomasta käytöstä.

 

 

 1. Sopimuksen kesto, muutokset ja irtisanominen

11.1 Palvelun käyttöä koskeva sopimus on voimassa toistaiseksi.

11.2 Käyttäjällä on aina mahdollisuus poistaa asiakastilinsä ilmoittamalla siitä sähköpostitse Palveluntarjoajan asiakaspalveluun.

11.3 Kummallakin osapuolella on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi, jos toinen osapuoli rikkoo sopimusehtoja merkittävällä tavalla eikä huomautuksesta huolimatta korjaa sopimusrikkomusta.

11.4 Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa käyttöehtoja. Palveluntarjoajan on tiedotettava käyttöehtojen muutoksista käyttäjää ja käyttäjän on hyväksyttävä ehdot jatkaakseen palvelun käyttöä.

 

 

 1. Palveluun sovellettava laki, täytäntöönpano ja toimivalta

12.1 Verkkopalveluun sovelletaan Suomen lakia.

12.2 YK:n yleissopimuksen säännökset kansainvälistä kauppaa koskevista sopimuksista eivät ole sovellettavissa verkkopalveluun.  

 

 

 1. Tuomioistuinten ulkopuolinen riidanratkaisu

13.1 Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian suomalaisen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

13.2 Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

13.3 Euroopan komissio ylläpitää Verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia eli ODR-foorumia, joka toimii osoitteessa http://ec.europa.eu/odr.

 

 

© 2021 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.