Back to Top
Huivit

Huivit

Tervetuloa naisten asustekategoriaan!
Tästä alakategoriasta löydät huivit. Vähänkäytetty.fi on helppo ja turvallinen nettikirppis, jonka laaja valikoima kasvaa kovaa vauhtia.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
loader

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'nsize')}}
  {{getFormattedData(product, 'nbrand')}}
  {{getFormattedData(product, 'state')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Millaisia erilaisia naisten huiveja on olemassa?

Huivit ovat loistava lisävaruste ja niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, kuten lämmittämään kaulan tai suojaamaan kasvot tuulelta. Joitakin yleisimpiä huivityyppejä mm.

Neule- ja villahuivit: Neulehuivit ovat yleisiä ja tärkeä osa naisten vaatekaappia. Ne voivat olla valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten villasta tai alpakasta, tai keinotekoisista materiaaleista, kuten polyesteristä.

Silkkihuivit: Silkkihuivit ovat ylellisiä ja sopivat erinomaisesti juhla- ja iltapukeutumiseen. Ne voivat olla monenlaisia värejä ja malleja ja ne voivat lisätä viimeistä silauksen pukeutumiseesi.

Puuvillahuivit: Puuvillahuivit ovat kevyitä ja mukavia, ja ne ovat erinomaisia käytettäväksi kesäisin tai lämpimissä ilmastoissa. Ne voivat olla monenlaisia värejä ja malleja ja ne voivat sopia hyvin erilaisiin pukeutumistyyleihin.

Huppuhuivit: Huppuhuivit ovat huiveja, joissa on huppu, ja ne sopivat erinomaisesti sateiseen ja viileään ilmaan. Ne voivat olla valmistettu erilaisista materiaaleista ja ne voivat sopia erilaisiin pukeutumistyyleihin.

© 2023 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.