Back to Top

Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Ansaitse lähettämällä tarpeettomat vaatteesi meille. Myymme ne puolestasi!

Mitä voin myydä?


Puhtaita, ehjiä ja hajuttomia aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä sekä asusteita.


Mitä voit ansaita?


Ansaitset 50% tuotteidesi myyntituotoista. Kirppismestari saa toisen 50%.Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Sinulle vanha voi olla jollekin toiselle uusi. Anna tarpeettomille vaatteillesi uusi elämä jonkun toisen päällä. Kierrättämällä kanssamme edistät kestävää kehitystä ja ansaitset rahaa!

Yhdistämme kotitalouksien kaapeissa lojuvat ylimääräiset vaatteet ihmisten kanssa, jotka haluavat tienata laittamalla niitä myyntiin. Näitä henkilöitä kutsumme kirppismestareiksi.

Kirppismestari lajittelee, kuvaa, hinnoittelee ja lisää tuotteesi myyntiin palveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää meille tuotteet, jotka haluat myydä. Me hoidamme loput!

Huomioithan, että kirppismestari tekee tuotteiden hinnoittelun parhaan kykynsä mukaan. Hänenkin etu on saada kaikista tuotteista mahdollisimman hyvä myyntituotto.Myyminen pähkinänkuoressaMitä voin myydä

Mitä voin myydä?


Helposti -palvelun kautta voit myydä:

  1. Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
  2. Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
  3. Kenkiä

Palvelussamme myytävien tuotteiden täytyy olla:

  1. Puhtaita
  2. Ehjiä
  3. Hajuttomia
  4. Tahrattomia

Lajittelukeskuksemme tarkastaa jokaisen myyntierän ennen kirppismestarille lähettämistä. Jos tarkastusvaiheessa näyttää, että myyntierä pitää sisällään paljon myyntiin kelpaamattomia tuotteita, hylätään koko myyntierä jo vastaanottovaiheessa. Hylätyt myyntierät toimitetaan kierrätykseen tai lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen toimestamme.

Huomioithan, että myyntierän tulee sisältää vähintään 20 tuotetta. Ylärajaa myyntierän koolle ei ole. Kaikkien palvelussamme myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä, hajuttomia ja tahrattomia. Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset tai pahanhajuiset tuotteet. Lähetäthän meille vain ja ainoastaan myyntiin kelpaavia tuotteita.


Helposti-myyjien kokemuksia


"Halusin nopeasti ja helposti eroon vaatekaappeihin kertyneistä ylimääräisistä vaatteista. Arkeni on erittäin hektistä perheen ja kiireisen työn takia, siksi en halunnut käyttää omaa aikaani vaatteiden kuvaamisen, hinnoitteluun ja myyntiin lisäämiseen. Tästä syystä päätin kokeilla Helposti -myyntimallia. Pakkasin ja lähetin vaatteet - sen jälkeen minun ei tarvinnut tehdä mitään. Niin helppoa! Kertyneet myyntituotot käytin lasten harrastuksiin."


"Sain kuulla Helposti -tavasta myydä käytettyjä vaatteita ystäväni kautta. Kierrättäminen on aina ollut erittäin tärkeää minulle, mutta kun ymmärsin, että voin työllistää jonkun kierrättämällä omat vaatteeni, olin aivan myyty. Minä pääsin eroon ylimääräisistä vaatteista ja kengistä, ja joku työllistyi lisäämällä ne myyntiin. Todellinen win-win tilanne. Kertyneet myyntituotot eivät oikeastaan olleet minulle tärkeää. Tärkeämpää oli hyvä mieli minkä sain itselleni."


"Olen aina ollut laiska myymään pieneksi jääneitä tai ylimääräisiä vaatteita kirpputorilla. Niinpä olen yleensä vienyt kaiken ylimääräisen konttiin tai jopa heittänyt pois, vaikka tuotteet ovat olleet erittäin hyväkuntoisia. Palvelu mahdollisti sen, että minä pääsen helposti eroon siitä mitä en tarvinnut ja toiset löysivät tarvitsemansa edullisin hinnoin. Plussana oli kertyneet myyntituotot, mitkä siirsin tilitykseen myyntijakson loputtua. Myymättömät vaatteet lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen." 

Mitä maksaa

Veloitamme myyntiin lähettämisestä syntyvän toimituskulun (6,90€) kertyneistä myyntituotoistasi. Hinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka paljon tavaraa lähetät myyntiin yhdessä myyntierässä.

Kirppismestari valokuvaa tuotteet ja määrittelee niille parhaan mahdollisen hinnan koulutusprosessimme mukaisesti. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 2,90€, joka on Vähänkäytetty.fi:n osuus.

Jokaisesta myydystä tuotteesta vähennetään logistiikkamaksu 0,30€ / myyty tuote.

Saat 50% myyntituotoista itsellesi, ilman Vähänkäytetyn osuutta ja vaatteet myyntiin lisäävä kirppismestari toisen 50% vaivannäöstään.

Myyntituotot jaetaan siis reilusti tasan! Vaivatonta ja helppoa kuin mikä!

Myyntiajan päättymisen jälkeen (6kk) voit halutessasi ostaa tuotteillesi lisää myyntiaikaa hintaan 0,50€/tuote. Myynnin jatkoajan pituus on kaksi kuukautta. Tuotteiden myyntiajan päätyttyä voit halutessasi lunastaa takaisin myymättä jääneet tuotteet lähetyskulun hinnalla 6,90€.

Esimerkki ansainnasta

Katri lähetti myytäväksi 60 kpl vaate-erän. Vähänkäytetty toimitti tuotteet kouluttamalleen kirppismestarille, joka valokuvasi, hinnoitteli ja lisäsi tuotteet myyntiin. Kirppismestari toimitti tuotteet Vähänkäytetyn varastolle myyntiin lisäämisen jälkeen.

Tuotteista myytiin 70% eli 42 kpl. Myytyjen tuotteiden keskimääräiseksi toteutuneeksi hinnaksi ilman Vähänkäytetyn osuutta (2,90€) muodostui 6€. Osa tuotteista oli kalliimpia, osa halvempia. Myytyjen tuotteiden hinnasta vähennettiin Helposti -myyntimalliin kuuluva logistiikkamaksu 0,60€/myyty tuote (myyjän osuus 0,30€ ja kirppismestarin osuus 0,30€).

Myyntituotoksi muodostui siis keskimäärin 5,40€/tuote, josta Katrin osuus oli puolet eli 2,70€/tuote. Tuotteiden lähettämisestä aiheutunut lähetyskulu 6,90€ vähennettiin Katrin myyntituotoista ennen tilitystä.

Myyntityön tehnyt kirppismestari sai vaivannäöstään toisen puolen, eli 2,70€/tuote.


Aloita myyminen jo nyt!

 © 2021 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.