Back to Top

Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Ansaitse lähettämällä tarpeettomat vaatteesi meille. Myymme ne puolestasi!

Mitä voit myydä?


Puhtaita, ehjiä ja hajuttomia aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä sekä asusteita.


Mitä voit ansaita?


Ansaitset jokaisesta myydystä tuotteesta. Katso ansaintaesimerkki.Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Sinulle vanha voi olla jollekin toiselle uusi. Anna tarpeettomille vaatteillesi uusi elämä jonkun toisen päällä. Kierrättämällä kanssamme edistät kestävää kehitystä ja ansaitset rahaa!

Yhdistämme kotitalouksien kaapeissa lojuvat ylimääräiset vaatteet ihmisten kanssa, jotka haluavat tienata laittamalla niitä myyntiin. Näitä henkilöitä kutsumme kirppismestareiksi.

Kirppismestarimme lajittelevat, kuvaavat, hinnoittelevat ja lisäävät tuotteesi myyntiin palveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää ne meille. Me hoidamme loput!

 • Kerää tarpeettomat vaatteet, asusteet ja kengät
 • Ilmoita myyntieräsi palveluumme
 • Pakkaa ja lähetä


 • Myyminen pähkinänkuoressa
  Mitä voit myydä?

   

  Myy helposti -palvelun kautta voit myydä:

  1. Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
  2. Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
  3. Kenkiä

  Myyntiin kelpaavien tuotteiden täytyy olla:

  1. Puhtaita
  2. Ehjiä
  3. Hajuttomia
  4. Tahrattomia
  5. Noin 10 euron arvoisia tai sitä kalliimpia

  Kirppismestarimme lajittelee tuotteet puolestasi myytäviin ja kierrätettäviin. Myytäväksi valikoituvat puhtaat ja ehjät noin 10 euron arvoiset ja sitä kalliimmat tuotteet tai tuotesetit.

     Myyntiin, hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen

   

  Jokainen meille lähetetty myyntierä tarkastetaan. Jos tarkastusvaiheessa näyttää siltä, että myyntierä pitää sisällään paljon myyntiin kelpaamattomia tuotteita, toimitetaan myyntierä kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen. Tällaiset tapaukset ovat harvinaisia. Kuitenkin useimmissa myyntierissä on yksittäisiä tuotteita jotka eivät sovi myyntiin. Tällaisia tuotteita ovat mm. reikäiset, likaiset, eläinten karvoilla sotkeutuneet tai haisevat vaatteet, sekä kirppismestarin alle 10 euron arvoiseksi arvioimat yksittäiset tuotteet, joita ei voi yhdistää tuoteseteiksi.

  Voit ennen myyntiinlähetystä valita haluatko lunastaa mahdolliset myyntiin kelpaamattomat tuotteet takaisin. Mikäli valitset kyllä, kirppismestari lähettää myyntiin kelpaamattomat tuotteesi sinulle lähimpään Postin toimipisteeseen. Takaisinlunastuksen hinta on 9,90 €.

  Mikäli olet päättänyt päästä eroon kaikista tarpeettomista vaatteistasi kerralla, voit valita toisen vaihtoehdon ja luovuttaa mahdolliset myyntiin kelpaamattomat tuotteesi hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen.


  Tuotteiden lähetyshetkestä siihen, että ne julkaistaan myyntiin kuluu keskimäärin 4-6 viikkoa. Huomioithan, että myyntierän tulee sisältää vähintään 20 tuotetta. Ylärajaa myyntierän koolle ei ole. Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset tai pahanhajuiset tuotteet. Lähetäthän meille ainoastaan myyntiin kelpaavia tuotteita.   

  Mitä maksaa ja paljonko voit ansaita?

  Veloitamme myyntiin lähettämisestä syntyvän toimituskulun (6,90€) kertyneistä myyntituotoistasi. Hinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka paljon tavaraa lähetät myyntiin yhdessä myyntierässä.

  Kirppismestari lajittelee, valokuvaa ja määrittelee tuotteille parhaan mahdollisen hinnan. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 2,90€, joka on Vähänkäytetty.fi:n osuus.

  Kirppismestarin määrittelemästä hinnasta sinun osuutesi on 50%, josta vähennetään logistiikkamaksu 1 euro / myyty tuote.

  Myyntiajan päättymisen jälkeen (6kk) voit halutessasi ostaa tuotteillesi lisää myyntiaikaa hintaan 0,50€/tuote. Myynnin jatkoajan pituus on kaksi kuukautta. Tuotteiden myyntiajan päätyttyä voit halutessasi lunastaa takaisin myymättä jääneet tuotteet lähetyskulun hinnalla 6,90€.  Mitä voin myydä


  Aloita myyminen jo nyt!
  © 2021 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.