Back to Top

Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Lähetä hyväkuntoiset vaatteesi meille. Myymme ne puolestasi!

Mitä voit myydä?


Puhtaita, ehjiä ja hajuttomia aikuisten ja lasten vaatteita, kenkiä sekä asusteita.


Mitä voit ansaita?


Ansaitset jokaisesta myydystä tuotteesta. Katso ansaintaesimerkki.Miten Myy helposti -palvelu toimii?


Sinulle vanha voi olla jollekin toiselle uusi. Anna tarpeettomille, hyväkuntoisille vaatteillesi uusi elämä jonkun toisen päällä. Kierrättämällä kanssamme edistät kestävää kehitystä ja ansaitset rahaa!

Yhdistämme kotitalouksien kaapeissa lojuvat hyväkuntoiset vaatteet ihmisten kanssa, jotka haluavat tienata laittamalla niitä myyntiin. Näitä henkilöitä kutsumme kirppismestareiksi.

Kirppismestarimme lajittelevat, kuvaavat, hinnoittelevat ja lisäävät tuotteesi myyntiin palveluumme. Sinun ei tarvitse kuin lähettää ne meille. Me hoidamme loput!

 • Kerää hyväkuntoiset vaatteet, asusteet ja kengät.
 • Pakkaa tuotteet yhteen laatikkoon ja laske tai arvioi tuotteiden lukumäärä.
 • Ilmoita myyntieräsi palveluumme ja laita saamasi eränumero paketin sisään
 • Lähetä paketti Postin pakettiautomaatista tai toimipisteestä


 • Myyminen pähkinänkuoressa
  Mitä voit myydä?

   

  Myy helposti -palvelun kautta voit myydä:

  1. Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
  2. Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
  3. Kenkiä

  Myyntiin kelpaavien tuotteiden täytyy olla:

  1. Hyväkuntoisia
  2. Puhtaita
  3. Ehjiä
  4. Hajuttomia
  5. Tahrattomia
  6. Noin 10 euron arvoisia tai sitä kalliimpia

  Kirppismestarimme lajittelee tuotteet puolestasi myytäviin ja kierrätettäviin. Myytäväksi valikoituvat puhtaat ja ehjät noin 10 euron arvoiset ja sitä kalliimmat tuotteet tai tuotesetit. Selvästi kuluneet ja käyttöikänsä loppupäässä olevat tuotteet jätetään lisäämättä myyntiin.

     Myyntiin, hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen

   

  Jokainen meille lähetetty myyntierä tarkastetaan. Jos tarkastusvaiheessa näyttää siltä, että myyntierä pitää sisällään paljon myyntiin kelpaamattomia tuotteita, toimitetaan myyntierä kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen. Tällaiset tapaukset ovat harvinaisia. Kuitenkin useimmissa myyntierissä on yksittäisiä tuotteita, jotka eivät sovi myyntiin. Tällaisia tuotteita ovat mm. reikäiset, likaiset, eläinten karvoilla sotkeutuneet tai haisevat vaatteet, sekä kirppismestarin selvästi alle 10 euron arvoiseksi arvioimat yksittäiset tuotteet, joita ei voi yhdistää tuoteseteiksi.

  Voit ennen myyntiinlähetystä valita haluatko lunastaa mahdolliset myyntiin kelpaamattomat tuotteet takaisin. Mikäli valitset kyllä, kirppismestari lähettää myyntiin kelpaamattomat tuotteesi sinulle lähimpään Postin toimipisteeseen. Takaisinlunastuksen hinta on 9,90 €.

  Mikäli olet päättänyt päästä eroon kaikista tarpeettomista vaatteistasi kerralla, voit valita toisen vaihtoehdon ja luovuttaa mahdolliset myyntiin kelpaamattomat tuotteesi hyväntekeväisyyteen tai tekstiilinkierrätykseen.


  Tuotteiden lähetyshetkestä siihen, että ne julkaistaan myyntiin kuluu keskimäärin 4–6 viikkoa. Huomioithan, että myyntierän tulee sisältää vähintään 20 tuotetta. Ylärajaa myyntierän koolle ei ole. Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset tai pahanhajuiset tuotteet.  Paljonko voit ansaita?


  Myy helposti -palvelussa ansaitset kirppismestarin tuotteelle asettamasta hinnasta itsellesi 50 %. Kirppismestari hoitaa myyntiin laittamisen puolestasi eli lajittelee, valokuvaa ja määrittelee tuotteille parhaan mahdollisen hinnan. Tästä et maksa erikseen, vaan jaatte myyntituotot kirppismestarin kanssa puoliksi.

  Meillä et maksa kiinteitä pöytävuokria tai käsittelymaksuja. Vähennämme asiakastililtäsi ainoastaan 0,95 € logistiikkamaksun jokaisesta myyntiin julkaistusta tuotteesta. Tällä katetaan tuotteen postitus, varastointi ja pakkauskustannukset.

  Lisäämme jokaisen tuotteen myyntihintaan 2,90€ ennen myyntiin julkaisemista, joka on Vähänkäytetty.fi:n osuus.

  Myyntiajan päättymisen jälkeen (6kk) voit halutessasi ostaa tuotteillesi lisää myyntiaikaa hintaan 0,50€/tuote. Myynnin jatkoajan pituus on kaksi kuukautta. Tuotteiden myyntiajan päätyttyä voit halutessasi lunastaa takaisin myymättä jääneet tuotteet pelkän lähetyskulun hinnalla 9,90€.

  Ansainta

  Automaattinen hinnanalennus


  Automaattinen hinnanalennus pitää huolen siitä, että mahdollisimman moni tuote menisi kaupaksi.

  Alennamme tuotteen hintaa 20 % viiden viikon välein, mikäli tuote ei ole mennyt kaupaksi. Alennus lasketaan kirppismestarin määrittelemästä tuotteen alkuperäisestä hinnasta.

  Hintaa alennetaan myyntiaikana yhteensä neljä kertaa 5, 10, 15 ja 20 viikon kohdalla.

  Myynnin jatkoajalla tuotteidesi hinta ei enää alene, vaan pysyy samana kuin se oli varsinaisen myyntiajan päättyessä.

  Automaattinen hinnanalennus

  Myyntiajan päättyminen

  Myyntiajan päättyminen


  Mikäli tuote ei ole tullut myydyksi 24 viikon aikana julkaisemisesta, poistetaan se automaattisesti myynnistä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen myyntiajan päättymisestä.

  Myyntiajan päättymisen jälkeen sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

  1. Myyntiajan jatkaminen. Voit palauttaa tuotteet takaisin myyntiin ostamalla tuotteillesi lisää myyntiaikaa 8 viikon ajaksi hintaan 0,50 €/tuote. Myynnin jatkoajan pituus on kaksi kuukautta. Myynnin jatkoaika vähennetään kertyneistä myyntituotoista.

  2. Takaisinlunastus. Voit lunastaa myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi. Tuotteita ei voi lunastaa takaisin kesken myyntiajan. Takaisinlunastus maksaa 9,90 € ja se vähennetään kertyneistä myyntituotoista. Tuotteet toimitetaan sinua lähimpään Postin noutopisteeseen.

  3. Hyväntekeväisyys. Voit myös lahjoittaa myymättä jääneet ja myynnistä poistuneet tuotteesi hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteet valitaan meidän toimestamme. Saat vahvistuksen, kun lahjoitus on toteutunut.

  Mikäli et 14 vuorokauden aikana myyntiajan päättymisestä osta tuotteillesi lisää myyntiaikaa tai lunasta niitä takaisin, lahjoitetaan tuotteesi automaattisesti hyväntekeväisyyteen.


  Aloita myyminen jo nyt!
  © 2023 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.