Back to Top

Miksi Vähänkäytetty.fi?


Myyminen palvelussamme on helppoa, tehokasta ja turvallista.

Yli 300 000 käyttäjää


Tarjoamme laajan kansainvälisen näkyvyyden tuotteillesi.

Kaksi tapaa myydä


Valitse kahdesta tehokkaasta
tavasta myydä.


Miksi Vähänkäytetty.fi?


Myyminen Vähänkäytetty.fi -palvelussa on helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista.

Palvelumme helpottaa ja nopeuttaa käytettyjen tuotteiden myymistä sekä poistaa monet netti- ja kivijalkakirpputorien haasteet.

Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirpputoripöytäsi järjestämisestä tai ottaa riskiä tuotteiden katoamisesta. Myyntiajan päättymisen jälkeen voit valita, lunastatko mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi vai lahjoitatko ne hyväntekeväisyyteen. Halutessasi pääset siis kerralla eroon tarpeettomista tuotteistasi.

Kaikki ostotapahtumat suoritetaan meidän kanssamme, joten myyjänä sinun ei tarvitse näkyä julkisesti palvelussamme ja vastata tuotteitasi koskeviin kysymyksiin. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa asiakkaiden kysymyksiin puolestasi sekä käsittelee mahdolliset reklamaatiot ja tuotepalautukset. Varaukset ja asiakkaiden hintatarjoukset eivät ole osa toimintaamme, nopeiten maksanut asiakas lunastaa tuotteen ensimmäisenä.

Kaikki myyntiin hyväksytyt tuotteet lähetetään varastoitavaksi keskusvarastollemme, josta ne toimitetaan eteenpäin ostajille. Voit siis unohtaa yksittäisten tuotteiden lähettämisen usealle eri ostajalle, kaikki tapahtuu keskitetysti meidän kauttamme.

Myyjänä saat alan reiluimmat myyntituotot.

Miksi Vähänkäytetty.fi?

Yli 300000 käyttäjää

Yli 300 000 käyttäjää


Unohda suppea asiakaskunta, me tarjoamme tuotteillesi laajan näkyvyyden - myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Palvelullamme on kuukausittain noin 300 000 käyttäjää. Toimimme kaikkiaan kolmessatoista Euroopan maassa, viidellä eri kielellä. Riittää, kun valitset tuotteitasi kuvaavat tiedot, palvelumme kääntää ne oikealle kielelle automaattisesti.

Hoidamme myös maksuliikenteen puolestasi; ostajat maksavat ostoksensa meille  ja me tilitämme myyntituotot myyjille. Sinun ei tarvitse antaa tilinumeroasi tuntemattomille ihmisille, maksut siirtyvät kauttamme turvallisesti ja luotettavasti. Tämä suojaa sinua vertaiskaupassa harmillisen yleisiltä väärinkäytöksiltä ja huijaamisilta.


Miten voin myydä?

Voit myydä palvelussamme kahdella eri tavalla: Myy helposti- tai Myy itse -mallilla. Sopivan myyntimallin valinta riippuu siitä, kuinka paljon olet itse valmis näkemään vaivaa myyntityön eteen. Tutustu kahteen eri myyntimalliimme alla ja valitse itsellesi sopivin tapa myydä palvelussamme. 

MYY HELPOSTI


Lähetä tuotteet meille - teemme kaiken puolestasi!
Koulutettu kirppismestari lajittelee ja lisää myyntiin kelpaavat tuotteet palveluun.

Vaivattomin tapa myydä kirppiksellä.

Voit myydä vaatteita, kenkiä ja asusteita.


MYY ITSE


Kuvaa, hinnoittele, numeroi ja lisää tuotteet myyntiin itse!
Lähetä tuotteet sen jälkeen meille.

Tuottoisin tapa myydä kirppiksellä.

Voit myydä vaatteita, kenkiä, asusteita, lasten tavaroita ja harrastusvälineitä.


© 2023 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.