Suomen suosituin nettikirppis

Osta usealta eri myyjältä, toimitamme kaiken kätevästi yhdessä paketissa!

Cart:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

 

Nettikirppis, jossa yv:t ja av:t ovat historiaa

Vähänkäytetty.fi on ilmainen käytettyjen tavaroiden verkkokauppa, jossa myyjinä ja ostajina toimivat yksittäiset ihmiset. Täällä voit unohtaa yv:t ja av:t, sillä palvelumme on tavallinen verkkokauppa, josta voit ostaa tuotteita samalla kertaa usealta eri myyjältä. Toimitamme kaiken sinulle yhdessä paketissa, vain yhdellä toimituskululla!


Tarjoamme asiakkaillemme siis helpon ja vaivattoman osto- ja myyntipalvelun ja poistamme samalla monet nettikirppisten sekä kivijalkakirpputorien haasteet:


Shoppailu on 100 % turvallista, ja saat tilaamasi tuotteet nopeasti 3-4 arkipäivässä. Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia tuotteidesi esillelaitosta eikä vastailla ostajien kysymyksiin tai hintatarjouksiin. Ainutlaatuisen palvelukonseptimme ansiosta hoidamme puolestasi myymiesi tuotteiden esillelaiton, myymisen, lähettämisen ostajille sekä asiakaspalvelun.


Vähänkäytetyn tiimi


Suomen suosituimman nettikirppiksen taustalla on noin 10 ihmisen tiimi, jota luotsaa eteenpäin toimitusjohtaja Ossi Salo. Asiakaspalvelua pitävät hellässä huomassaan Tanja, Tea ja Minttu.


Tuomas, Ossi sekä iso liuta harjoittelijoita työskentelevät markkinoinnin, datan sekä sisällön ääressä. Tiimiimme kuuluu myös osa-aikaisia työntekijöitä Saksasta, Hollannista ja Puolasta, sillä Vähänkäytetty.fi toimii jo 13:ssa Euroopan maassa nimellä Netflea.


Aloitimme toiminnan vuonna 2014 ja tähän mennessä olemme myyneet jo lähes miljoonaa second hand -tuotetta. Saamme kuukausittain myyntiin kymmeniätuhansia uusia ja käytettyjä tuotteita yksityisiltä myyjiltä. Keskusvarastomme sijaitsee Tallinnassa, josta paketit lähtevät matkaan eri puolille Eurooppaa.


Palvelullamme on kuukausittain noin 300 000 käyttäjää. Vuoden 2019 lopussa liikevaihtomme on vuositasolla mitattuna noin 3 miljoonaa euroa. Tavoitteenamme on olla vuoteen 2022 mennessä Euroopan suurin vertaisverkkokauppa.


Mutta miten kaikki sai alkunsa? Lue koko tarinamme täältä: Kaikki alkoi pienestä mekosta


Tervetuloa käyttämään palveluamme!
Yrityksen yhteystiedot


Suomen Nettikirpputorit Oy (2609105-1)
Teknologiantie 1
90590 Oulu


Puhelin: 09 4245 1515 (arkisin klo 9-16)
Sähköposti: info@vahankaytetty.fi


Huom.! Ethän lähetä myyntierääsi toimistomme osoitteeseen.
Saat sähköpostitse ohjeet tuotepakettisi lähettämiseen varastollemme, kun olemme hyväksyneet tuotteesi myyntiin.


Keskusvarastollemme osoitetut Postin lähetykset:

Suomen Nettikirpputorit Oy
PL 7840
00002 Helsinki

© 2019 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Hetkinen...

  Lataa...