Suomen suosituin nettikirppis

Osta usealta eri myyjältä, toimitamme kaiken kätevästi yhdessä paketissa!

Cart:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

 


Miten palvelu toimii myyjälle?


Myyminen pähkinänkuoressa

1. Rekisteröidy palveluun
2. Kuvaa ja lisää myytävät tuotteet palveluun
3. Tarkistamme tiedot, jonka jälkeen saat koodin myyntierän lähetystä varten
4. Numeroi ja pakkaa tuotteet
5. Vie paketti mihin tahansa Postiin tai Matkahuoltoon
6. Julkaisemme tuotteet myyntiin
7. Alennamme hintaa automaattisesti 6 viikon välein
8. Seuraa ja hallinnoi myyntituottojasi asiakastilisi kautta

Huomioithan, että yhdessä myyntierässä tulee olla vähintään 10 tuotetta.


Miksi Vähänkäytetty?


Miksi Vähänkäytetty.fi?

Myyminen Vähänkäytetty.fi -palvelussa on helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista. Palvelumme helpottaa ja nopeuttaa käytettyjen tavaroiden myymistä sekä poistaa monet netti- ja kivijalkakirpputorien haasteet.

Myyjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirpputoripöytäsi järjestämisestä tai ottaa riskiä tuotteiden katoamisesta. Myyntiajan päättymisen jälkeen voit valita, lunastatko mahdollisesti myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi vai lahjoitatko ne hyväntekeväisyyteen. Halutessasi pääset siis kerralla eroon tarpeettomista vaatteistasi ja tavaroistasi.

Kaikki ostotapahtumat suoritetaan meidän kanssamme, joten myyjänä sinun ei tarvitse näkyä julkisesti palvelussamme ja vastata tuotteitasi koskeviin kysymyksiin. Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa asiakkaiden kysymyksiin puolestasi sekä käsittelee mahdolliset reklamaatiot ja tuotepalautukset. Varaukset ja asiakkaiden hintatarjoukset eivät ole osa toimintaamme, nopeiten maksanut asiakas lunastaa tuotteen ensimmäisenä.

Kaikki myyntiin hyväksytyt tuotteet lähetetään varastoitavaksi keskusvarastollemme, josta ne toimitetaan eteenpäin ostajille. Voit siis unohtaa yksittäisten tuotteiden lähettämisen usealle eri ostajalle, kaikki tapahtuu keskitetysti meidän kauttamme.
Myyjänä saat alan reiluimmat myyntituotot.

Yli 300.000 käyttäjää

Unohda suppea asiakaskunta, me tarjoamme tuotteillesi laajan näkyvyyden - myös Suomen rajojen ulkopuolella.
Palvelullamme on kuukausittain noin 300 000 käyttäjää. Toimimme kaikkiaan kolmessatoista Euroopan maassa, viidellä eri kielellä. Riittää, kun valitset tuotteitasi kuvaavat tiedot, palvelumme kääntää ne oikealle kielelle automaattisesti.

Hoidamme maksuliikenteen puolestasi; ostajat maksavat ostoksensa meille  ja me tilitämme myyntituotot myyjille. Sinun ei tarvitse antaa tilinumeroasi tuntemattomille ihmisille, maksut siirtyvät kauttamme turvallisesti ja luotettavasti. Tämä suojaa sinua vertaiskaupassa harmillisen yleisiltä väärinkäytöksiltä ja huijaamisilta.

Myyminen palvelussamme on ilmaista, vähennämme myyntituotoistasi ainoastaan tavaroiden toimitusmaksun 6,90€/myyntierä. Tällä summalla saat jopa 6 kuukautta helppoa ja huoletonta myyntiaikaa tavaroillesi. Lisäämme asettamaasi tuotehintaan 2,90€ riippumatta tuotteen hinnasta. Tämä mahdollistaa toimintamme ja markkinoinnin ostaville asiakkaille. Keskimäärin 70% tuotteista myydään viimeistään kuuden kuukauden kuluessa.

Oman asiakastilin kautta voit helposti ja reaaliaikaisesti seurata tuotteidesi myyntiä sekä hallinnoida myyntituottojasi. Voit siirtää myyntituotot pankkitilillesi milloin vain tai vaihtoehtoisesti käyttää niitä verkkokaupassamme tehtyjen ostosten maksamiseen.

Tavoitteemme vuoteen 2022 mennessä on olla Euroopan suurin vertaisverkkokauppa. Liity tuhansien menestyksekkäiden myyjiemme joukkoon jo tänään!

Yli 150000 käyttäjää
Miten palvelu toimii?

1. Rekisteröidy palveluun ja luo oma tili
2. Kuvaa ja lisää myytävät tuotteet palveluun (min. 10kpl / myyntierä)
3. Tarkistamme tiedot, jonka jälkeen saat koodin myyntierän lähetystä varten
4. Numeroi ja pakkaa tuotteet
5. Vie paketti mihin tahansa Postiin tai Matkahuoltoon
6. Julkaisemme tuotteet myyntiin
7. Alennamme hintaa automaattisesti 6 viikon välein
8. Seuraa ja hallinnoi myyntituottojasi asiakastilisi kautta

Huomioithan, että yhdessä myyntierässä tulee olla vähintään 10 tuotetta.

Miten palvelu toimii myyjälle?
Meillä voit myydä

+ Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
+ Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
+ Lasten ja aikuisten harrastusvälineitä
+ Lasten tarvikkeita
+ Kodin ja asumisen tuotteita
+ Elokuvia, musiikkia ja pelejä
+ Kirjoja, lehtiä ja oppikirjoja
+ Lemmikkieläintarvikkeita
+ Käsityö- ja askartelutuotteita

Toistaiseksi emme myy:
- Sähkölaitteita
- Kosmetiikkaa
- Kuljetuksessa helposti särkyviä tuotteita kuten keramiikkaa tai lasitavaraa.

Kaikkien palvelussamme myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja tahrattomia. Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset tai pahanhajuiset tuotteet.

Mitä voit myydä Vähänkäytetyssä?
Mitä palvelu maksaa?

Myyminen palvelussamme on ilmaista.

Tuotteiden lähettäminen varastollemme maksaa 6,90€. Hinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka paljon tavaraa lähetät myyntiin yhdessä myyntierässä.

Myyntiajan päättymisen jälkeen voit halutessasi ostaa tuotteillesi lisää myyntiaikaa hintaan 0,50€/tuote. Myynnin jatkoajan pituus on kaksi kuukautta.

Jos haluat myyntiajan päättymisen jälkeen lunastaa myymättä jääneet tuotteet takaisin itsellesi, perimme niiden lähetyksestä toimituskulut 6,90€.Mitä voit ansaita?

Saat itse määritellä tuotteillesi hinnan, jonka haluat niistä saada. Jokaisen tuotteen myyntihintaan lisätään 2,90€, joka on Vähänkäytetty.fi:n osuus.

Myytävien tuotteiden kappalemäärälle ei ole ylärajaa. Sinä siis itse päätät, kuinka paljon haluat ansaita myymällä tuotteitasi palvelussamme.

Keskimäärin myyjämme myyvät kerralla 40-50 tuotetta.


© 2019 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Hetkinen...

  Lataa...