Back to Top
 

Vihreä viikko

KAMPANJA ON PÄÄTTYNYT


Tänä vuonna Vähänkäytetyn Black Week onkin

Vihreä viikko.

Tällä kampanjalla haluamme muistuttaa kestävän ja ekologisen kuluttamisen tärkeydestä ♻

Olemme valinneet yhteistyökumppaneita eri toimialueilta, joita kaikkia yhdistää kiertotalous tai muuten kestävän liiketoiminnan tekeminen. Mahtavaa, että olemme saaneet mukaan niin paljon hienoja kavereita!

Miten tämä nyt sitten toimii? Yhteistyökumppanimme ovat lahjoittaneet meille mahtavia tuotteita ja lahjakortteja kauppoihinsa. Meillä on jaossa yhteensä yli 20 hienoa palkintoa Piece of Jeansilta, Ruohonjuurelta, the other danish guylta, Naturellelta, Nordic Vintage Shopilta, Haltilta, Taitonetiltä ja Fiksuruualta. Arvomme nämä palkinnot joulukuun alussa.

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Vihreän viikon kampanja-aikana Vähänkäytetyssä tehdyt tilaukset sekä ilmoitetut ja lähetetyt myyntierät. Kyllä, ymmärsit oikein: jokainen tilaus ja lähetetty myyntierä on oma arpalippunsa. Jos teet useamman tilauksen, lisäät mahdollisuuksiasi voittaa jonkun näistä mahtavista palkinnoista.Katso huikeat palkinnot


FIKSURUOKA.FI


Fiksuruoka.fi on nopeasti kasvava verkkokauppa, joka vähentää Suomen ruokahävikkiä myymällä elintarvikkeiden ja käyttötavaran poistoeriä suurilla alennuksilla koko Suomeen.

Valitsimme Fiksuruoka.fi -palvelun, koska se pyrkii toiminnallaan vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja edistää toiminnallaan kiertotaloutta. Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin suomalaisten valmistajien poisto- ja jäännöseristä.

Tilaamalla ruokaa Fiksuruoka.fi-verkkokaupasta voit vähentää Suomen ruokahävikkiä ja säästää rahaa.

​​

RUOHONJUURI


Ruohonjuuri mukana Vähänkäytetyn Vihreällä viikolla, koska jokainen Ruohonjuuren tuote on hyvä valinta ihmisen ja ympäristön kannalta. He tekevät läheistä yhteistyötä tuotevalmistajiensa ja maahantuojiensa kanssa.

Arvomme Ruohonjuuren kuusi kappaletta laadukkaan Neal´s Yard Remedies tuotesarjan tuotepaketteja, joka eroaa sarjana muista luonnonkosmetiikkamerkeistä monellakin tapaa. Yksi erityisyyksistä on sarjan pitkä historia: Neal´s Yard Remedies on valmistanut eettistä, ekologista kosmetiikkaa jo 40 vuoden ajan tinkimättä periaatteistaan ja tehden jatkuvaa työtä kestävän kehityksen eteen muun muassa kansainvälisten kampanjoiden ja tutkimusten kautta. ​​​​​​​HALTI


Next Generation -takki voitti arvostetun ISPO Outstanding Outdoor Award -palkinnon. Takki on tehty osin kierrätetystä materiaalista, sen osat ovat täysin korjattavissa ja se on 100% kierrätettävä. Takki on lisäksi veden- ja tuulenpitävä ja sopii täydellisesti säähän kuin säähän.

Halti on olemassa sinua varten, jolle ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on osa aktiivista elämäntapaa. Sinulle, jolle luonto tarjoaa mahdollisuuden löytää tasapaino ja tavan rentoutua hektisyyden keskellä. Olemme olemassa, jotta jokainen voisi löytää oman tapansa nauttia ulkoilusta.
​​​​​​​


PIECE OF JEANS


Piece of Jeans on kotimainen farkkubrändi, joka valmistaa kierrätysdesignia käytetyistä farkuista. Piece of Jeans -farkut ovat vastuullisesti ja eettisesti tuotettu 100% uusiokäytetyistä farkuista (tilkkutäkkifarkut, palafarkut). Ostamalla Piece Of Jeans -farkut massamuodin "perusfarkkujen" sijaan säästät puhdasta juomavettä yli 10 000 litraa. Lisäksi olet mukana vähentämässä maapallolla syntyvän tekstiilijätteen määrää merkittävästi.

Valitsimme yrityksen yhteistyökumppaniksi Vihreälle viikolle, koska yrityksen tuotteet ovat valmistettu ekologisesti kierrätysmateriaaleista. Farkkujen uudellenkäyttö on innovatiivinen kiertotalouden keksintö.
TAITONETTI.FI


Taitonetti on käytettyjen yritystietokoneiden myynnin pioneeri ja Suomen suurin ja tunnetuin lajissaan. Se tarjoaa laadukkaita käytettyjä yritystietokoneita hyvällä hinta-laatu-suhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Toiminta hoidetaan Oulun toimipisteestä, jossa heillä on myös myymälä ja huoltopiste.

Ekologisuus ja kiertotalous ovat tärkeitä asioita Taitonetin henkilökunnalle. Käytetyt tietokoneet ovat itsessään ekologinen valinta, mutta vastuullisia valintoja pyritään tekemään myös kaikessa muussa yrityksen toiminnassa.

Kiertotalous säästää kustannuksia, jolloin Taitonetti voi tarjota koneita asiakkaillensa järkevään hintaan. Samalla säästyy luonnonvaroja ja turhaa jätettä. Taitonetin käytetyt yrityskoneet ovat lasketusti luonnonvaroja säästäviä ja tieto säästöstä löytyy jokaisen tuotteen kohdalta.NATURELLE


Naturelle on suomalainen luonnonkosmetiikan verkkokauppa.

Naturelle on valinnut huolella maailman parhaita luonnonkosmetiikkasarjoja Sinua varten. Naturelle uskoo, että eettisyys, läpinäkyvyys, luonnonmukaisuus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Saat aina asiantuntevaa, yksilöllistä ja aidosti auttavaa asiakaspalvelua Naturellen kauneudenhoidon asiantuntijoilta.
THE OTHER DANISH GUY


The other danish guy on ainutlaatuisten alushousujen myyntiin erikoistunut verkkokauppa.  The other danish guyn alushousut valmistetaan ensimmäisenä maailmassa ECONYL® langasta valmistetusta Smoothshell™- kankaasta.  ECONYL® -lanka valmisetaan Nylon 6- jätteestä, eli mm. käytetyistä ja mereen hylätyistä kalastusverkoista sekä teollisesta muovijätteestä ja kangashukasta.

Yrityksen tavoitteena ei ole vain valmistaa täysin kierrätysmateriaalista tehtyjä tuotteita, vaan tuotteita, jotka voidaan helposti kierrättää yhä uudelleen.NORDIC VINTAGE SHOP


Nordic Vintage Shop on pohjoismaalaiseen vintage & designiin erikoistunut verkkokauppa. Pääpaino valikoimassa on huonekaluissa, joita saa vaivattomasti tilattua muutamalla napin painalluksella kaikkialle Suomeen, jopa kotiovelle saakka.

Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy hyvin valinnanvaraa jokaiselle vintagea ja designia rakastavalle. Nordic Vintage Shop haluaa tarjota mahdollisuuden viisaampaan kulutusvalintaan tuomalla markkinoille jo kertaalleen tuotettuja, menneiden vuosikymmenten upeita ja hyvin säilyneitä kalusteita.Arvonnan säännöt


Arvonta suoritetaan perjantaina 3.12.2021.

Kampanja-aika on sen julkaisusta perjantaina 19.11.2021 klo 15.30 maanantaihin 29.11. klo 23.59 asti. Jokainen tänä aikana tehty tilaus, ilmoitettu sekä lähetetty Myy helposti -myyntierä ja tarkastukseen lähetetty Myy itse -myyntierä osallistuu automaattisesti arpajaisiin. Arvonnassa käytetään tilausnumeroa tai myyntierän tunnusta arpalippuna. Kaikkien kampanja-aikana tehtyjen tilausten tilausnumerot ja myyntierätunnukset asetetaan lukujonoon suuruusjärjestyksessä. Sen jälkeen tästä lukujoukosta arvotaan satunnaisgeneraattorilla voittavat numerot. Arvonnan suorittaa Vähänkäytetyn työntekijät, jotka eivät saa itse osallistua arvontaan.

Palkintojen arvonta suoritetaan siinä järjestyksessä missä yritykset on esitelty: ensimmäisenä päivänä esitellyn yrityksen lahjoittama palkinto arvotaan ensimmäisenä ja niin edespäin.
Voittajalle lähetetään tieto sähköpostiin, jota on käytetty tilausta tai myyntierää tehdessä.


© 2021 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.