Back to Top

Tutustu keskeisimpiin muutoksiin alta:


Uudistunut ja nopeampi kauppa

Olemme uudistaneet koko järjestelmän. Kauppamme on nyt nopeampi, kuin koskaan ennen! Hae tuotteita vaivattomasti ja tee ostoksia ja myy ylimääräisiä tavaroitasi helposti ja nopeasti. Vanhan järjestelmän asiakastilit, myyntituotot ja tuotteet on siirretty uuteen järjestelmään. Ainoastaan vanha tilaushistoria ei ole siirtynyt uuteen järjestelmään. Asiakastilillesi pääset kirjautumaan vanhoilla tunnuksillasi. Osalla asiakkaista vanha salasana ei kuitenkaan toimi, esimerkiksi erikoismerkkien takia. Jos salasanasi ei toimi, paina "Vaihda salasanasi" -nappia ja toimi ohjeiden mukaan.


Uusi myyntitapa vanhan rinnalle

Tarjoamme sinulle jatkossa kaksi tapaa myydä! Vanha tuttu Myy itse sekä Myy helposti.

Myy itse -palvelun kautta voit lisätä tuotteita myyntiin itse yhä helpommin ja nopeammin! Käy testaamassa uudistunut Lisää uusi tuote -lomake, jolle voit esimerkiksi ladata usean kuvan kerrallaan ja kääntää lisättyjä kuvia.

Ainutlaatuinen Myy helposti -palvelu on täällä! Lähetä vain tarpeettomat vaatteesi meille ja kouluttamamme Kirppismestari lisää vaatteesi myyntiin. Saat 50% myyntituotoista itsellesi, ilman Vähänkäytetyn osuutta ja kirppismestari toisen 50% vaivannäöstään.

Myy helposti -palvelussa voit myydä:

+ Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
+ Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
+ Kenkiä


Kirppismestarit

Myy helposti -palvelussa koulutetut kirppismestarit kuvaavat ja hinnoittelevat tuotteet myyntiin. Näin he työllistävät itseään ja edistävät samalla kiertotaloutta! Kirppismestarikonsepti yhdistää ihmiset, joilla on myytävää niiden ihmisten kanssa, joilla on aikaa. Kirppismestari saa vaivannäöstään 50% myyntituotosta.


Muutoksia tuotevalikoimassa

Olemme karsineet huonosti myyviä ja eniten ongelmia aiheuttaneita kategorioita pois valikoimastamme.

Jatkossa Myy itse -palvelun kautta voi myydä:

+ Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
+ Kenkiä
+ Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
+ Lasten ja aikuisten harrastusvälineitä
+ Lasten kirjoja, leluja ja kestovaippoja

Myy helposti -palvelun kautta voi myydä:

+ Lasten sekä aikuisten sisä- ja ulkovaatteita
+ Asusteita kuten laukkuja, huiveja ja koruja
+ Kenkiä

Mikäli olet luonut poistuvan kategorian tuotteen ennen järjestelmämuutosta, voit edelleen lähettää ja myydä tuotteen palvelussamme. Kaikki myyntiin lisätyt tuotteet säilyvät myynnissä, kunnes ne ostetaan tai myyntiaika umpeutuu.

Huom! Haku myyjänumerolla on poistunut. Voit hakea omia tuotteitasi kaupasta myyjänumerolla normaalilla kaupan hakutoiminnolla.


Muutoksia maksutavoissa

Klarnan laskutuslisä 2,90€ poistuu. Olemme saaneet neuvoteltua erittäin suositun maksutavan Klarna-laskun kanssa paremmat ehdot ja sen vuoksi aiemmin käytössä ollut maksutapalisä 2,90€ poistuu. Jatkossa siis Klarna-laskulla maksamisesta ei peritä mitään lisäkuluja.

Siru Mobile -maksutapa poistuu toistaiseksi. Maksuoperaattori ei voi toistaiseksi tarjota uuten järjestelmään sopivaa maksutapaa. Selvitämme heidän kanssaan, millä aikataululla saamme palautettua maksutavan uuteen järjestelmään käytettäväksenne.

Myyntituotoilla maksaminen poistuu. Aikaisemmin käytössä ollut myyntituotoilla maksaminen (myyjät ovat voineet maksaa suoraan tienaamillaan ansioilla) poistuu käytöstä toistaiseksi. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että myyntituotoilla maksaminen ja mahdollisen kampanjakoodin käyttäminen yhtäaikaa ei ole onnistunut. Selvitämme ratkaisuja, että saisimme myyntituotoilla maksamisen ja kampanjakoodin toimimaan samaan aikaan.

Aikaisemmin Vähänkäytetty.fi -laskut on lähetetty kootusti joka kuukauden 17. päivä. Jatkossa Vähänkäytetty.fi -laskut lähetetään sähköpostiin heti, kun tilaus on toimitettu. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta.netflea.com

© 2020 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.