Suomen suosituin nettikirppis

Osta usealta eri myyjältä, toimitamme kaiken kätevästi yhdessä paketissa!

Cart:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

 

Kuntotaulukko

Tuotteiden kuntotaulukko kertoo suuntaa-antavasti tuotteen kunnon. Käyttäjämme arvostavat PUHTAITA, HAJUTTOMIA ja EHJIÄ tuotteita.

Voit lukea lisää myyntiin soveltuvista tuotteista TÄSTÄ!
Pidätämme oikeuden hylätä likaiset, rikkinäiset ja pahalle haisevat tuotteet.

UUSI / KÄYTTÄMÄTÖN

Tuote on täysin uusi ja käyttämätön.

VÄHÄN KÄYTETTY

Tuotteessa ei näy juuri käytön jälkiä. Vaatteissa ei ole haalistumaa tai pesunukkaa. Kirjat, tavarat ja harrastusvälineet näyttävät lähes käyttämättömiltä.

HYVÄ

Tuotteessa näkyy vain pieniä käytön jälkiä. Tuote on ehjä ja tahraton. Ulkovaatteiden ominaisuudet ovat tallella, mutta esimerkiksi polven ja takapuolen kohdalla voi näkyä hieman kulumaa tai tummentumaa. Sisävaatteissa voi olla haalistumaa tai vähän pesunukkaa. Kirjoissa, tavaroissa ja harrastusvälineissä voi olla naarmuja tai kulumaa, mutta tuotteen käyttöhyöty ei ole laskenut.

OK

Tuotteessa näkyy käytön jälkiä. Tuote on kuitenkin ehjä ja sitä voi hyvin käyttää. Vaatteissa voi olla pesunukkaa tai haalistumaa.

MAINITTAVAA

Paljon käytetty mutta ehjä tuote. Vaatteet, kirjat, tavarat ja harrastusvälineet ovat käytettävässä kunnossa, vaikka ovat selvästi kuluneita.


Muista mainita kuntoluokasta riippumatta kuvauksessa, mikäli tuotteessa on mainittavaa!
Ethän laita myyntiin rikkinäisiä, reikäisiä tai pahanhajuisia tuotteita.© 2019 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.

Hetkinen...

  Lataa...