Back to Top

Paita - Zara - L

Alennushinta 8,30 € Normaali hinta 21,90 €
Tuotenumero
68187-1013
Tuotteen kunto
5. Uusi / Käyttämätön
Tyyppi
Paita
Merkki
Zara
Koko
L
Väri
Vaaleansininen, Valkoinen
Lisätiedot
100% puuvilla
Zara Man´in uusi paita 100 % puuvillaa vaaleansinisenä valkoisella kauluksella. Koko L Slim fit. Materiaali hyvin laskeutuvaa sileää puuvillapopliinia. Paidan pituus olalta helmaan mitattuna on 75 cm ja leveys kainalosta kainaloon 50 cm. Hihan pituus olkapäältä hihansuuhun on 65 cm.
Ole nopea! Tuotetta on vain 1 kappale
  • Nopea toimitus! 3-4 arkipäivää
  • 15 päivän palautusoikeus
  • Maksa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla
  • Tilaa niin monta tuotetta kuin haluat yhdellä toimituksella. Vain 6,90€
  • Toimitus Postiin, pakettiautomaattiin tai kotiin

Löydä tyylin ja mukavuuden huippu tämän elegantin Zara Man -paidan avulla, joka on ehdoton lisäys vaatekaappiisi. Valmistettu 100 % puuvillasta tarjoten vertaansa vailla olevaa pehmeyttä ja hengittävyyttä, tämä paita varmistaa koko päivän kestävän mukavuuden olit sitten toimistolla tai kaupungilla liikkeellä.

Paidassa on silmiinpistävä vaaleansininen sävy, joka huokuu rauhallisuutta ja itseluottamusta. Kontrastivärinen valkoinen kaulus lisää eleganssia, tehden siitä monikäyttöisen yhdistettäväksi sekä rentoihin että juhlaviin asuihin. Kokopitkä nappilista luo klassisen ilmeen ja helpon pukeutumisen, kun taas napitettavat hihansuut tarjoavat istuvan leikkauksen pitkillä hihoilla.

Huolellisesti suunniteltu ja valmistettu Turkissa, tämä paita on laadukkaan käsityön todiste. Saatavana koossa L ja kapealla istuvuudella, se sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat istuvaa mutta mukavaa vaatetta, joka liikkuu heidän mukanaan.

Olitpa sitten pukeutumassa tärkeään tapaamiseen tai etsimässä smart casual -vaatetta arkipukeutumisesi kohottamiseen, tämä Zara Man -paita on moitteeton valinta. Omaksu tämän paidan tuoma tyylin ja mukavuuden yhdistelmä kokoelmaasi.

© 2024 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.