Back to Top

Paita - 45

Alennushinta 9,30 € Normaali hinta 26,90 €
Tuotenumero
68187-1010
Tuotteen kunto
4. Vähän käytetty
Tyyppi
Paita
Koko
45
Väri
Valkoinen
Lisätiedot
100% puuvilla
Valkoinen Alveare nappikauluspaita 100 % puuvillaa, koko 45. Paidan pituus olalta helmaan mitattuna on 75 cm ja leveys kainalosta kainaloon 70 cm. Hihan pituus olkapäältä hihansuuhun on 65 cm. Paidan materiaali on puuvillapopliinia ja helposti siliävää.
Ole nopea! Tuotetta on vain 1 kappale
  • Nopea toimitus! 3-4 arkipäivää
  • 15 päivän palautusoikeus
  • Maksa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla
  • Tilaa niin monta tuotetta kuin haluat yhdellä toimituksella. Vain 6,90€
  • Toimitus Postiin, pakettiautomaattiin tai kotiin

Tutustu klassisen tyylin huipentumaan ALVEARE miesten valkoisessa puuvillapaidassa. Huolellisesti valmistettu 100 %:sta premium-puuvillaa poikkeuksellisen mukavuuden ja hengittävyyden takaamiseksi, tämä paita on monikäyttöinen peruspilari jokaisen vaativan herrasmiehen vaatekaapissa.

Paidassa on tyylikäs napitettava kaulus, joka lisää eleganssia niin rentoihin kuin juhlaviinkin asuihin. Sen siisti muotoilu sisältää käytännöllisen rintataskun, täydellisen pienten tärkeiden asioiden säilyttämiseen. Pitkät hihat ja napitettavat hihansuut luovat räätälöidyn ilmeen, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin tilaisuuksiin.

Koko 45 saatavilla oleva paita tarjoaa rentoa istuvuutta, joka ei tingi tyylistä. Takana oleva laskos ja laatikkotaitto varmistavat liikkumisen helppouden, kun taas puhdas, kirkas valkoinen sävy tekee siitä ajattoman valinnan yhdistettäväksi minkä tahansa asun kanssa.

Hoitomääräykset ovat suoraviivaiset: konepestävä helppoa ylläpitoa varten, varmistaen että tämä paita pysyy valintana kokoelmissasi. Olipa se rento yhdistettynä farkkuihin tai puvun kanssa muodollisempaan asuun, ALVEARE miesten valkoinen puuvillapaita on suunniteltu tekemään vaikutus.

© 2024 Vähänkäytetty.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.