Helppo ja turvallinen kirpputori!

Voit ostaa usealta myyjältä yhdellä kerralla ja yhdellä toimituksella.

Cart:

0 tuotetta - 0,00 €
Ostoskori on tyhjä.

0

Yhteistyökumppanit

Suomen Punainen Risti

Vähänkäytetty.fi-sivuston kautta Suomen Punaiselle Ristille lahjoitetut varat ohjataan katastrofirahastoon. Rahaston varoja ei korvamerkitä tiettyyn kohteeseen, joten Punainen Risti voi nopeasti auttaa luonnonmullistusten ja konfliktien keskelle joutuneita kaikkialla maailmassa. Apu on ihmisten pelastamista ja hoitamista sekä pitkäkestoista työtä ihmisarvoisten elinolojen takaamiseksi. Suomessa katastrofirahastosta autetaan mm. tulipalossa kotinsa menettäneitä perheitä, annetaan henkistä tukea ja tuetaan viranomaisia avustavan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa.
Vähänkäytetty.fi-sivuston kautta Suomen Punaiselle Ristille lahjoitetut tuotteet ohjataan Kontti-tavarataloihin. Konteissa myydään hyväkuntoista lahjoituksena saatua tavaraa. Kontin tulos jaetaan Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla seuraavasti: 50 % Punaisen Ristin piirien paikalliseen ohjelmatyöhön, 25 %, Punaisen Ristin katastrofirahastoon ja 25 % Kontti-ketjun kehitystyöhön.

www.punainenristi.fi


Pelastakaa Lapset ry


Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.
 
Vähänkäytetty.fi-sivuston kautta Pelastakaa Lapsille lahjoitetut varat kohdistetaan Pelastakaa Lasten Eväitä Elämälle -ohjelmaan.
Eväitä Elämälle -ohjelmalla tuetaan kotimaan vähävaraisten perheiden lasten koulunkäyntiä ja harrastustoimintaa. Ohjelmalla varmistetaan mahdollisimman varhainen tuki taloudellisissa ongelmissa elävien perheiden lapsille ja ehkäistään heidän syrjäytymistä.

www.pelastakaalapset.fi

 

Kirkon Ulkomaanapu

 

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin katastrofiavun antaja. Kirkon Ulkomaanapu auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Ulkomaanapu on erikoistunut tukemaan paikallisyhteisöjä niiden oikeudessa rauhaan, toimeentuloon ja koulutukseen haurailla ja katastrofiherkillä alueilla kehitysmaissa.

www.kirkonulkomaanapu.fi


© 2017 vähänkäytetty.fi kaikki oikeudet pidätetään.

Hetkinen...

  Lataa...